avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am comandat o pereche de adidasi de pe OLX, iar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am comandat o pereche de adidasi de pe OLX, iar vanzatorul mi ...

Am comandat o pereche de adidasi de pe olx, iar vanzatorul mi a spus sa vorbim pe whatsapp si sa ii dau datele acolo, astazi am primit comanda dar erau alti adidasi cu o foaie inauntru pe foaie scrie ceva de o asociatie cu ajutor pentru copii fara adidasi si incaltaminte, am contactat vanzatorul si mi a spus ca sotia a incurcat coletul pe care trebuia sa il trimita la asociatie cu al meu si mi a spus ca astazi trimite coletul care trebuie si cand ajunge pun si ceilalti adidasi la retur. Pot recupera banii cumva pentru ca cel mai probabil este o teapa?

Alte discuții în legătură

Am comandat o pereche de adidași de pe olx pentru care am plătit 1100 de lei, dar sunt fake. pot face plângere penală pentru înșelăciune? Dragos Ungureanu Dragos Ungureanu Acum 3 săptămâni am comandat o pereche de adidasii online de pe site ul olx in valoare de 1100 roni.Vanzatorul a garanta ca sunt autentici și ca mărimea ... (vezi toată discuția)
Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)