avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am comandat o pereche de adidasi de pe OLX, iar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am comandat o pereche de adidasi de pe OLX, iar vanzatorul mi ...

Am comandat o pereche de adidasi de pe olx, iar vanzatorul mi a spus sa vorbim pe whatsapp si sa ii dau datele acolo, astazi am primit comanda dar erau alti adidasi cu o foaie inauntru pe foaie scrie ceva de o asociatie cu ajutor pentru copii fara adidasi si incaltaminte, am contactat vanzatorul si mi a spus ca sotia a incurcat coletul pe care trebuia sa il trimita la asociatie cu al meu si mi a spus ca astazi trimite coletul care trebuie si cand ajunge pun si ceilalti adidasi la retur. Pot recupera banii cumva pentru ca cel mai probabil este o teapa?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 22:27, 18 August 2025
Intotdeauna platforma OLX a atentionat clientii sai sa nu dea curs la cererile de a contacta vanzatorii pe WhatsApp , de comanda cu livrare , deschidere colet si plata ramburs . Este vina d-voastra , puteti face reclamatie la politie dar sunt slabe sanse sa va recuperati banii . Faceti totusi si o sesizare pe platforma , poate va pot ajuta ei cu ceva .
Dacă spuneți ca ati vorbit cu el pe WhatsApp trebuia să i spuneți că doriți livrarea cu verificare.
Mai exact înainte sa i dați banii curierului trebuia sa verificati coletul.
Luați vă gândul de la recuperarea banilor.

Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma numesc flaviu. pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător ... Flaviu12 Flaviu12 Ma numesc Flaviu. Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)
Am comandat o pereche de adidași de pe olx pentru care am plătit 1100 de lei, dar sunt fake. pot face plângere penală pentru înșelăciune? Dragos Ungureanu Dragos Ungureanu Acum 3 săptămâni am comandat o pereche de adidasii online de pe site ul olx in valoare de 1100 roni.Vanzatorul a garanta ca sunt autentici și ca mărimea ... (vezi toată discuția)