avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contravaloarea voucherelor de vacanta se pot transfera ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contravaloarea voucherelor de vacanta se pot transfera pe cardul ...

Contravaloarea voucherelor de vacanta se pot transfera pe cardul de salariu dacă unitatea nu a alimentat cardul și eu am fost în vacanta și am factura de 1600 lei?Angajatorul fiind UAT
Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
16pescarul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 18 August 2025
Contravaloarea voucherelor de vacanta nu cred ca se poate transfera pe cardul de salariu, atat timp cat exista carduri speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din ... miky1976 miky1976 Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din salariu suma de 800 de lei si institutia va da vouchere in valoare de 1600 de lei? (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Acordare voucher vacante oanamariahila oanamariahila Soțul meu trebuie să anunțe la serviciu dacă dorește sau nu voucherul de vacanta și nu știu cum se acorda. Caz concret: pachetul achiziționat de mine ... (vezi toată discuția)