avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul meu nu a dorit sa ma lase în concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul meu nu a dorit sa ma lase în concediu de ...

Salut, angajatorul meu nu a dorit sa ma lase în concediu de creștere copil, m.a obligat sa îmi dau demisia și acum ocolește lichidarea. Ce ma sfătuiți sa fac, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 18 August 2025
Sesizati ITM-ul.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere plata salariu pe baza de state nesemnate angi84 angi84 Buna ziua, Va solicit ajutorul cu privire la o problema ivita in cazul unui prieten, si anume. A fost fortat sa isi dea demisia fara a i se plati zilele de ... (vezi toată discuția)
Buna seara Păduraru Ioana Daniela Păduraru Ioana Daniela Buna seara am si eu o intrebare cu o mica povestioara, eu sunt in concediul de creștere copil si as vrea sa incep munca cu 2 luni inainte ca fetita să ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă am contract de zi și lucrăm numai de noapte ... Nicol06 Nicol06 Bună ziua, dacă am contract de zi și lucrăm numai de noapte adică 17 ture pe lună fiind 170 ore numai de noapte .Ce se poate face??? Fiindcă dacă am ... (vezi toată discuția)