Buna.mama mea a murit acum doua ,ile,eu sunt singura moștenitoare,ea nu are datorii dar eu am datorii la banca și vreau să știu dacă nu fac succesiunea mă pot executa băncile eu fiind unica mostenitoare
In ultima perioada, primăriile, cand se eliberează certificatul de deces, completează si Anexa 24. Dacă asa au procedat, nici nu trebuie sa deschideți dvs succesiunea, pt ca o deschide Primaria.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă nu plătiți cât mai repede datoria restantâ, în scurt timp veți pierde imobilul mamei care este ipotecat ca garanție.
Dacă vă grăbiți să achitați creanța, salvați imobilul pe care ați avea dreptul să-l moșteniți.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă nu plătiți cât mai repede datoria restantă, în scurt timp veți pierde imobilul mamei care este ipotecat ca garanție.
Dacă vă grăbiți să achitați creanța, salvați imobilul pe care ați avea dreptul să-l moșteniți.
Deocamdată nu sunteți proprietară pe acest imobil.
Mostenirea
roxicutza86
buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)
Credit banca
Florin Negrea
Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu certificatele de deces , ... (vezi toată discuția)