avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea a murit acum doua zile, eu sunt singura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea a murit acum doua zile, eu sunt singura moștenitoare, ea ...

Buna.mama mea a murit acum doua ,ile,eu sunt singura moștenitoare,ea nu are datorii dar eu am datorii la banca și vreau să știu dacă nu fac succesiunea mă pot executa băncile eu fiind unica mostenitoare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plătiți datoria și beneficiați de moștenire. Nu acceptați succesiunea se va licita imobilul sub prețul real Sunt destui afaceriști cu astfel de imobile.
acest răspuns util
Pt primarie, normal! Dar stati linistita, cand e vorba sa ramana fără bunuri, instant apar moștenitorii! Dar vi se pare normal ca cineva sa se folosească de bunuri si sa nu plătească impozitele sau ce mai trebuie?

Szekely Barna a scris:

Și dacă deschide Primăria iar doamna nu asuma succesiunea, clădirea va intra în patrimoniul Primăriei. Oare merita?

acest răspuns util
Nu înțeleg, sunteți în îbntârziere cu plățile? Dacă este ipotecată casa pentru datoria dv., banca o poate executa indiferent că dezbateți sau nu moștenirea. Creditorii pot dezbate moștenirile debitorilor lor, însă în cazul dv. nu e necesar, o execută pur și simplu pentru că e pusă garanție. Dacă am înțeles bine situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea roxicutza86 roxicutza86 buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)
Mostenire credite bianca ionita bianca ionita Buna ziua! Tatal meu a decedat acum o luna si am descoperit ca avea 7 credite plus un CAR. Acum bancile ne hartuiesc pe noi copiii lui, fiind mostenitorii. ... (vezi toată discuția)
Credit banca Florin Negrea Florin Negrea Parinti mei au avut un credit si au decedat ,cum poti sa trimiti pe numele lor ca ii executi silit desi ei au fost instiintati cu certificatele de deces , ... (vezi toată discuția)