avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoana cu handicap întra în drepturi imediat ce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoana cu handicap întra în drepturi imediat ce a primit ...

O persoana cu handicap întra în drepturi imediat ce a primit certificatul sau mai târziu? Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:09, 21 August 2025
Despre ce drepturi vorbiti?

Nutand a scris:

O persoana cu handicap întra în drepturi imediat ce a primit certificatul sau mai târziu? Mulțumesc frumos.

Despre bilete,legitimații de călătorie ,indemnizaţie...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizația lunară se acordă începând cu luna următoare depunerii cererii, în baza deciziei directorului executiv, iar plata se realizează pe perioada valabilității certificatului de încadrare în grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua - facilitati pentru persoane cu dizabilitati Gica Dobrița Gica Dobrița Concubina mea are Handicap accentuat grad 2 Permanent ,Epilepsie,și nu beneficiază de;Biletele gratuite de Transport,Gratuitate în rețeta lunară de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor persoane cu handicap Luminita David Luminita David Art, 43 alin.3 di Legea 448 / 2006 prevede plata indemnizatiei de insotitor pe perioada valabilitatii Certificatului de incadrare in grad de handicap,insa Art ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de handicap se primeste retroactiv? danucri danucri Buna ziua, tatal meu a fost incadrat in gr de handicap 2 accentuat, in iunie.In urma contestatiei, luna aceasta am primit raspuns ca este incadrat in gr 1 grav ... (vezi toată discuția)