avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Am și eu o întrebare:avind in vedere că ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Am și eu o întrebare:avind in vedere că lucrez la ...

Buna ziua!Am și eu o întrebare:avind in vedere că lucrez la un Consiliu Județean că îngrijitoare, acum cu legea pachetul 2care include reducerea de personal, dacă ne vor elibera din funcții ,avem dreptul la șomaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 20 August 2025
In opinia mea, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie georgepbr georgepbr As dori sa stiu,daca, odata cu reluarea activitatii inainte de implinirea unui an a copilului, imi exprim optiunea de a beneficia de stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajata cu acte de 3 luni. vreau sa îl iau ... IuliaMariaa IuliaMariaa Buna ziua. Sunt angajata cu acte de 3 luni. Vreau sa îl iau pe tatăl meu ca și coasigurat că are nevoie de o operatie urgenta și el nu e asigurat nu are ... (vezi toată discuția)
Daca un candidat la functia de primar nu castiga poate deveni consilier local? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua...intrebarea mea e simpla : daca un candidat la functia de primar, nu este declarat castigator, dar a intrunit un numar suficient de voturi pentru a ... (vezi toată discuția)