avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita Casa de pensii. Bună ziua! Am o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita Casa de pensii. Bună ziua! Am o întrebare ...

Executare silita Casa de pensii.
Bună ziua! Am o întrebare la dumneavoastră. Am ieșit anul trecut la pensie, imediat am dat casa de pensii în judecata și am câștigat valorificarea unor drepturi dinainte de 2001 și cheltuieli de judecata 1500 lei. Am legalizat sentinta definitiva și irevocabila și am depus-o la casa de pensii. După trecerea termenului legal am dus ieri la avocat care le a depus la un executor judecătoresc BEJ . As avea următoarea întrebare:
- Exista riscul ca casa de pensii sa nu plătească nici la executor judecătoresc?
Întreb acest lucru fiindcă după părerea mea aceasta ar fi un lucru grav însemnând ca casa de pensii este un fel de stat în stat .Va mulțumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 20 August 2025
Executorul poate pune poprire pe conturile Casei de Pensii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am câștigat procesul contra casei de pensii a municipiului ... papacostas papacostas Am câștigat procesul contra casei de pensii a Municipiului București privind valorificarea unor drepturi nevalorificate între 1989-aprile 2001 . Am ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie papacostas papacostas Recalculare pensie Bună ziua am ieșit la pensie pe 20 August 2024 și in secunda doi am dat în judecata Casa de pensii a Municipiului București pentru ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare floridemar floridemar Buna seara! Va supun atentiei urmatoarea speta: am divortat de curand si am un copil pentru care fostul sot va trebui sa plateasca 1/4 din salariu ca pensie ... (vezi toată discuția)