avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am achizitionat un token (dispozitiv criptografic) ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am achizitionat un token (dispozitiv criptografic) pentru semnatura ...

Am achizitionat un token (dispozitiv criptografic) pentru semnatura digitala de la firma certSING, pentru lucru la o companie si in timpul instalarii acestuia(admnistratorul retelei de internet nu a permis incarcarea unor programe in PC) sau sters unele date de pe token. La solicitarea mea catre operatorii de asistenta a firmei pentru repararea acesui token, am primit raspunsul ca aceste nu mai poate fi folosit si trebuie sa achizitionez unul nou. Cum pot rezolva aceasta problema, in sensul ca sa nu mai platesc un alt token?

Alte discuții în legătură

Certsing prelungire vreau pareri specializate afaceriiolden afaceriiolden am instalat internet explorer la cererea lor, eu folosesc mozila asa m am obisnuit si atentie surpriza INTERNET EXPLORER nu mi recunoaste TOCHEN nu mi cere ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 sau 101 magdabarbu magdabarbu Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv,ce declaratie depun acum pe 25? Am facturi doar de cumparari,de vanzari nu am.Sunt cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)