avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Persoana a care nu e ruda cu persoana b, are dreptul ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Persoana a care nu e ruda cu persoana b, are dreptul sa foloseasca ...

Persoana a care nu e ruda cu persoana b, are dreptul sa foloseasca cnp-ul persoanei b fara acordul acesteia sau procura, pentru a efectua plata impozitului anual?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:14, 20 August 2025
DA. Are dreptul oricine să plătească impozitul sau rata la bancă/ifn, dacă are CNP debitorului.
Bineînțeles că ajuți omul cu acordul lui.
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca plateste rata la ifn fara a fi bani in contul personal Cristi80z Cristi80z Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o clarificare pe urmatorul subiect : Am un credit IFN la care am o intarziere la plata de 5 zile. Astazi acest IFN ... (vezi toată discuția)
Posibilitati executare silita Marcel94 Marcel94 Buna seara. As dori sa deslusesc o \\" speta \\" cat se poate de reala. In imposibilitatea de a obtine un credit bancar, tatal convine de comun acord, ... (vezi toată discuția)
Cum pot determina banca sa -mi comunice in scris , ca nu am fost si nu sunt girant si tert poprit ? NeluBalas NeluBalas Buna seara.Nu am luat credite de la Banci sau IFN-uri,persoane fizice fie ei camatari ,rude sau prieteni.Am primit insa SMS-uri de la banca 2 ani la rand si mi ... (vezi toată discuția)