avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recent tatăl meu a aflat ca are un certificat de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recent tatăl meu a aflat ca are un certificat de actionar la o companie

Buna ziua! Recent tatăl meu a aflat ca are un certificat de actionar la o companie producătoare de vinuri care între timp a fost delistata de la bursa, dar încă este activa, are angajați, profit, etc.
Se poate valorifica intr-un fel acel certificat de actionar? Dacă da, cum?
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:22, 20 August 2025
Trebuie să faceți o adresă către societate și să întrebați dacă au fost distribuite dividende sau dacă vor să cumpere acțiunile tatălui dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)
Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Mama mea are un certificat de actionar din 1996 MaryLouissa MaryLouissa Mama mea are un certificat de actionar din 1996 care apartine bunicii(decedata) . Cum pot afla daca inca este valabil si daca se poate monetiza de catre mama ... (vezi toată discuția)