avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez in Norvegia de 4 ani cu contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez in Norvegia de 4 ani cu contract de munca pe ...

Buna ziua,
Lucrez in Norvegia de 4 ani cu contract de munca pe durata nedeterminata . Va rog sa-mi spuneti daca pot incheia un contract individual de munca cu timp partial, telemunca cu o societate privata din Romania si ce implicatii are. Mentionez ca domiciliul meu stabil este in Romania.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:04, 21 August 2025
Da, puteti incheia ...impozitele si taxele vor fi platite de angajatorul din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare romani in strainatate crisalex crisalex Heeelp!! O societate X romana angajeaza lucratori romani.O societate straina din Europa subcontracteaza lucrari cu societatea romana X. 1. Pe ce baza pleaca ... (vezi toată discuția)
Societatea, un srl, rezidenta in romania incheie un contract ... alinazlate alinazlate Societatea, un SRL, rezidenta in Romania incheie un contract de munca cu o persoana fizica rezidenta in Franta. Contractul de munca este incheiat conform ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am discutii cu o companie din norvegia pentru un loc ... liveomars liveomars Buna ziua! Am discutii cu o companie din Norvegia pentru un loc de munca remote, part time, in domeniul HR/ angajare personal si desfasurare activitate pentru ... (vezi toată discuția)