avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă am depus toate actele la executorul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă am depus toate actele la executorul judecătoresc, care ...

Dacă am depus toate actele la executorul judecătoresc care este termenul maxim în care executorul poate executa casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 23 August 2025
Depinde în bună măsură de cât de repede judecătoria încuviințează executarea silită.
Va mulțumesc mult. Eu am.depus la BEJ hotărârea definitiva irevocabila și executorie de drept, nr înregistrare ca am.depus la Casa de pensii si a trecut termen legal , taxa 1000 lei chitanta contract reprezentare avoacationala extras de cont

Adrian ALBU a scris:

Depinde în bună măsură de cât de repede judecătoria încuviințează executarea silită.

Dreptul de a obţine executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita casa de pensii. bună ziua! am o întrebare ... papacostas papacostas Executare silita Casa de pensii. Bună ziua! Am o întrebare la dumneavoastră. Am ieșit anul trecut la pensie, imediat am dat casa de pensii în judecata ... (vezi toată discuția)
Executare silita hotarare conflict de munca integrity integrity 1. Cf NCPC poate instanta de executare sa incunviinteze o cerere de executare silita fara somatie, fara citarea partilor, a unei hotarari definitive si ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite dorinv dorinv Executorul trebuie sa ceara in prezent incuvintarea executarii silite la instanta, parca era abrogata o astfel de prevedere?.. Termenul de introducere a ... (vezi toată discuția)