avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul stagiu de cotizare

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti, daca am lucrat timp de un an , 4 ore/zi, deci jumatate de norma in timpul facultatii, cum se calculeaza la stagiului de cotizare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 21 August 2025
In ce perioada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri vechime vasile88 vasile88 Am lucrat ca profesor mai multi ani. La un moment dat am avut intrerupere in activitate: 1 luna de zile. Apoi m-am angajat cu jumatate de norma(timp ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am 2 situatii: 1. am lucrat in anii 2000-2002 in baza ... DimianT DimianT Buna ziua! Am 2 situatii: 1. Am lucrat in anii 2000-2002 in baza unei Conventii civile inregistrate la ITM. Cand am solicitat adeverinta de vechime, acea ... (vezi toată discuția)