avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o nelămurire ce privește prețul la apă rece ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o nelămurire ce privește prețul la apă rece și apă de canalizare

Bună ziua. Am o nelămurire și anume, în ceea ce privește prețul la apă rece și apă de canalizare. La asociația noastră citirea contorilor de apă rece se face lunar la data de 23 a lunii în curs. Facturarea se face pe data de 28 a lunii în curs, dar pentru luna anterioară. Acum, prețul de apă rece până la data de 31 Iulie 2025 a fost de 8,67 lei /m. c., iar de la 01 August 2025 prețul este de 8,825 lei/m. c. Factura va fi emisă in în ntregime la prețul de 8,825 lei/m. c., ei nu respectă faptul ca pentru perioada 23 Iulie 2025 până la data de 31 Iulie 2025, favturarea să se facă la prețul de 8,67 lei/m. c., iar de la 01 August 2025 facturarea să se facă la prețul de 8,825 lei/m. c. Vă rog să mă luminați, este corect ca intreaga factură să fie calculată în întregime la prețul de 8,825 de lei /m. c.?. Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor și pentru sprijin. O zi plăcută tuturor.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:32, 25 August 2025
Este corect, se consideră data facturării, ca reper. Ministrul finanțelor explica acest lucru de vreo 2-3 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul exact al unui metru cub de apa calda/apa rece calcan calcan Buna ziua Am marea rugaminte daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva intrebari,intr-un timp cat mai scurt,datorita faptului ca preturile si costurile ... (vezi toată discuția)
Facturi decembrie apa nova Mytro Mytro A mai observat cineva ca pe facturile de Apa Nova pentru luna Decembrie 2015 , insa care au cuprins si o mica perioada pana la citirea din data de 4-5 a lunii ... (vezi toată discuția)
Calcul consum apa rece Pilu Pilu Buna seara, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: La Asociatia de proprietari de care apartin, in afara de \"Tabelul cu ... (vezi toată discuția)