avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Eu sunt pensionar, am 1281 pensie, sunt înregistrat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Eu sunt pensionar, am 1281 pensie, sunt înregistrat ...

Bună ziua. Eu sunt pensionar, am 1281 pensie,sunt înregistrat la primărie, as dori să știu dacă trebuie să mai depun actele pentru voucher de energie electrica.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 27 August 2025
Beneficiarii trebuie sa se înscrie în aplicația EPIDS, unde se va competa cererea .

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere ajutor energie electrică-unde o trimit CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți? Unde exact, la ce adresă de mail etc. să trimit documentele mele deja pregătite aseară, pentru acel ajutor ... (vezi toată discuția)
A găsit cineva aplicația epids? eu nu o găsesc în google ... Elena Bretean Elena Bretean A găsit cineva aplicația EPIDS? Eu nu o găsesc în Google Play. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Pensionarii care se încadrează în categoria vulnerabilă mai ... Felinar Jane Felinar Jane Pensionarii care se încadrează în categoria vulnerabilă mai trebuie să facă cererea pentru voucher de energie. Am întrebat poștașul și a zis că el ... (vezi toată discuția)