avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Test Reges
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Test Reges

Buna ziua. As dori sa imi fac cont in mediul de test Reges, insa, desi se spune ca se poate folosi nume fictiv, CNP fictiv, mie imi cere semnatura electronica pentru activare.
Intrebare: pot face acest lucru, sa folosesc pe platforma de test nume real, CNP real si semnatura mea electronica, fara sa imi fie afectat contul de pe platforma valida?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
ClaudiaPlaton, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 28 August 2025
A functionat prin incarcarea unui document PDF gol, spre informarea celor care doresc sa stie. :)
Au modificat de curand platforma test ..nu se cerea asa ceva inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Pfa fara certificat digital in spv mprv mprv Buna ziua. M-am inregistrat in Spatiul Privat Virtual de la ANAF folosind CNP. Scopul era sa vad informatii despre PFA-ul meu. Mai precis ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Comunicare defectuoasa cu instanta prin intermediul emailului si semnatura electronica calificata Lucian P. Lucian P. Buna ziua, Am trimis la judecatorie, prin intermediul emailului, o plangere contraventionala pentru anularea unei amenzi aplicata de IJJ Constanta. Odata ... (vezi toată discuția)