avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Rog opinie juridica: societatea comercializeaza ...
Discuție deschisă în Executare silită

Rog opinie juridica: societatea comercializeaza produse ...

Buna ziua, rog opinie juridica : societatea comercializeaza produse din categoria EEE, dar nu a depus declaratiile la Fondul de Mediu, de aproximativ 6 ani. Inspectorii de la Mediu vin in control inopinat in 2025, dau PV-avertisment pentru remediere (depunere declaratii si plata obligatii pentru perioada 2019-2025), societatea indeplineste conditiile si termenele de depunere si plata. AFM emite imediat un titlu executoriu si somatie de plata in baza documentelor depuse. Ulterior, emite si o decizie de penalizari pentru depunerea cu intarziere a declaratiilor. Exista o baza legala prin care sa pot contesta ultima decizie cu penalitatile?
Dacă sunt calculate eronat, le puteți contesta, altfel nu aveți temei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare suspendre contestatie rif Raluca tipu Raluca tipu O societate a fost supusa unui control inopinat efectuat de inspectorii Directiei Antifrauda finalizat cu emiterea un proces verbal cu sume estimate de plata. ... (vezi toată discuția)
Deseuri agenti economici andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, O firma este inregistrata in Registrul Producatorilor si Importatorilor de EEE, si, in acest sens, transmite lunar Declaratia privind declararea ... (vezi toată discuția)
Disperare cu anaf DianaSP DianaSP Am o problema si pe cit pare de simpla, devine din ce in ce mai complicata. Sunt in situatia in care nu stiu ce metode de rezolvare am la dispozitie. Pe ... (vezi toată discuția)