avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum gasesti un avocat cat de cat bun? Am incercat sa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum gasesti un avocat cat de cat bun? Am incercat sa merg la ...

Cum gasesti un avocat cat de cat bun? Am incercat sa merg la cineva, insa nu prea se pricepea. L-am aflat prin recomandare, care s-a dovedit a fi rea. In Bucuresti sunt. Exista vreun fel anume in afara de Google pt a gasi avocati? Exista reviewuri pentru avocati pe undeva?

Sau poate puteti sa ma indreptati voi catre cineva?
Speta este destul de simpla : maicamea a fost casatorita in comunism cu cineva. Apartamentul ei pe numele acela(al respectivului) si a fost casatorita pentru O SINGURA rata la banca (la care respectivul nu a contribuit) dupa care au divortat, deci din cate am inteles este bun comun din cauza asta. Nu au facut partaj niciodata, iar acel individ a murit. Ea vrea sa treaca apartamentul pe numele ei de acum care e si al meu, ca sa imi ramana mie fara probleme dupa ce ea moare. Daca exista metode simple, fara a merge in instanta, as aprecia. Daca nu, as dori sa gasesc un avocat cat de cat bun si care sa nu ceara 10k euro pentru rezolvarea acestei probleme.
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2025
Alexander.T, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:32, 29 August 2025
Buna ziua

Daca exista metode simple, fara a merge in instanta

Nu se poate fara instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitor vitreg de negasit rapsodic rapsodic buna ziua, am si eu o problema daca se poate rezolva: O batrana s-a recasatorit cu un batran , au impreuna un apartament, batranul are un fiu vitreg de ... (vezi toată discuția)
Google gdpr + prejudicii individ in online vezecs vezecs Google GDPR + Prejudicii individ in online - Problema sau totul ok? Buna ziua, Sa va povestesc pe scurt, detin multiple website-uri online unde sunt ... (vezi toată discuția)
Duplicat dupa certificatul de casatorie al parintilor roland21 roland21 Buna ieri am fost la primarie si am vrut sa scot o copie de certificatul de casatorie a lui maicamia si taicameu.Domnisoare de acolo ca nu poate sa-mi deie ... (vezi toată discuția)