avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sora mea pleaca din tara si o sa aiba nevoie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora mea pleaca din tara si o sa aiba nevoie de diverse acte, plus ca ...

sora mea pleaca din tara si o sa aiba nevoie de diverse acte, plus ca e posibil sa trebuiasca sa o reprezint in situatii neprevazute. de ce act am nevoie sa o pot reprezenta in orice situatie, aici in tara?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:25, 29 August 2025
De o procură.
Însă trebuie specificat exact pentru ce vă împuterniceste sora.
Nu se poate o procură generala, cu de toate.
Multumesc pentru raspuns, Credeam ca exista o modalitate prin care ma imputerniceste sa o reprezint in orice domeniu...
Nu. Trebuie specificat exact pentru ce este acordată împuternicirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicirea pentru adunarea generala patriotu patriotu imi spune si mie cum este cu imputernici la adunarea generala a proprietarilor #-o (vezi toată discuția)
Schimbare reprezentant legal ?? adela05 adela05 1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)
Pret acte notar ! Adriana68 Adriana68 Pentru o casa la tara, in valoare de 5000 euro, verisorul meu doreste sa-mi doneze partea lui. Exista cadastru pe proprietate, insa, procura notariala ... (vezi toată discuția)