avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca o persoana a lucrat in Romania 13 ani in grupa I ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca o persoana a lucrat in Romania 13 ani in grupa I și ...

Daca o persoana a lucrat in Romania 13 ani in grupa a 1 a și 23 ani in Spania( legal) fiind nascut in 1967( bărbat) ,când poate ieși la pensie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 17:42, 3 Septembrie 2025
Postati si luna nasterii...doar atati ani are lucrati in tara?
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Referitor la întrebarea din 02/09 persoana este născută la 06/11/1967

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie conform legii nr. 263/2010 gabriela767 gabriela767 am 14 ani vechime in grupa 1 de munca + ce mi se mai adauga la ei cu atatea legi care s-au scimbateu una nu mai stiu la ce varsta voi iesi la pensie.Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pensie N_&_K_43 N_&_K_43 ce conditii trebuie sa indeplinesti, sa iesi la pensie la cerere,care va fi cuantumul pensiei si varsta la care poti iesi la pensie la cerere?? (vezi toată discuția)
Pensionare ContSters363926 ContSters363926 am 20 ani lucrati in grupa a2a in tara,am 12 ani cotizati in spania,am implinit 55 ani,imi puteti spune la ce varsta ma pot pensiona?multumesc (vezi toată discuția)