avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cu cat timp inainte trebui anuntat preavizul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cu cat timp inainte trebui anuntat preavizul de concediere ? ...

Cu cat timp inainte trebui anuntat preavizul de concediere ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 3 Septembrie 2025
Si cu o zi inainte de inceperea preavizului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuntare angajat concediere individuala anda.i anda.i Buna ziua , Va rog, ma puteti ajuta cu niste date legate de concedierea individuala ? Legal , cu cate zile inainte trebuie anuntat angajatul de concediere ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu in preaviz? Marius Nou Marius Nou mi s-au inmanat in mai multe zile niste foi in care eram anuntat ca am fost concediat. nu am semnat de primirea lor. chiar dc nu am semnat, sunt considerat in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil- schimbare angajator TLarisa TLarisa Buna ziua! Momentan sunt in concediu de createre copil. Pe data de 28 iunie va fi prima zi de munca la actualul angajator. Intre timp am acceptat oferta la un ... (vezi toată discuția)