avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procura pentru operare Reges Online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procura pentru operare Reges Online

Buna ziua, in contextul Reges Online, este legal/posibil sa delegam prin procura notariala pentru operarea in sistem o persoana din grup, dar care nu este salariat pe respectiva companie (este persoana fizica, nu prestator servicii)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 3 Septembrie 2025
Nu , intrucat delegarea se poate face doar pentru un prestator, salariat sau salariat cu drept de delegare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Delegatiile in strainatate ( olanda, germania) se se declara in reges online? Mirela Aldescu Mirela Aldescu Buna ziua! Delegatiile in strainatate ( Olanda, Germania) se declara in Reges Online? Precizez ca delegatiile angajatilor se fac in cadrul grupului ( firma din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru o firma la care am imputernicire ca prestator ... lavinia.turcanu lavinia.turcanu Buna ziua! Pentru o firma la care am imputernicire ca prestator de servicii (aprobata de ITM) cum pot lua acces in reges online? Am trimis documentele dar au ... (vezi toată discuția)