avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă iubita mea este data afara de părinți din casa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă iubita mea este data afara de părinți din casa în ...

Pai dacă iubita mea este data afara de părinți din casa în tipul noti și ea are 16 ani și nu este la școală și ea sta la mine ce se poate intampla
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:15, 3 Septembrie 2025
Cu un rand mai jos, iubita avea 17 ani . De fapt , cati ani are ?
Și cel mai important câți ani ai?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o prietena in varsta de 16 ani, insarcinata - parintii ei ameninta. ce sa facem? tyebowilli tyebowilli am si eu o intrebare prietena mea face 17 ani pe 8 septembrie si eu am 22 si uitati care ii problema ia vrea sa vina la mine si parinti ei o ameninta ca daca ... (vezi toată discuția)
Vreau neaparat sa aflu!!!!!! Alexandra_Finetti22 Alexandra_Finetti22 Buna seara,am 15 ani... daca parintii mei ma dau afara din casa si apoi ma dau disparuta ce se va intampla? (vezi toată discuția)
Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. sunt în plasament ... Anonimus02082023 Anonimus02082023 Bună ziua,am 16 ani,în ianuarie fac 17 ani. Sunt în plasament simplu,la asistent maternal,între mine și asistenții maternali,exista mereu ... (vezi toată discuția)