avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am semnat un contract vânzare cumpărare cu clauza de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am semnat un contract vânzare cumpărare cu clauza de întreținere ...

Am semnat un contract vânzare cumpărare cu clauza de întreținere și drept de uzufruct
Trebuie inclus uzufructul in actul de intabulare?
Intabularea trebuie sa fie la mine sau la cei cu care am încheiat contractul
Cum obțin un duplicat
Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:38, 4 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, va aprea uzufructul la intabulare. Intabularea sta la cumparatorul fiind proprietar actual.Duplicat puteti obtine de la OCPI.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mama mea in varsta de 82 de ani doreste sa imi faca ... powerspyA powerspyA Buna ziua, mama mea in varsta de 82 de ani doreste sa imi faca un contract de intretinere deoarece eu sunt persoana care am ajutat-o mereu. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Se poate renunta la anumite clauze inscrise in contract? ContSters42179 ContSters42179 Am contract de vanzare cumparare incheiat cu parintii cu clauza de intretinere si uzufruct, cu drept de a intra in posesie dupa decesul lor. Parintii se ... (vezi toată discuția)