avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat urmatorul mesaj pe whatsapp unei persoane: Buna ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat urmatorul mesaj pe whatsapp unei persoane: Buna ziua. Am rugamintea sa termini cu tata ...

Buna seara. Am dat urmatorul mesaj pe whatap unei persoane: Buna ziua. Am rugamintea sa termini cu tata si cu venitul la tine si cu telefoanele, daca vrei sa fie bine. Persoana respectiva sustine ca mesajul suna a amenintare. I-am explicat ca nu e amenintatre apoi mi-am cerut scuze daca asa considera ca e amenintare. Persoana nu a acceptat scuzele si a zis ca ma da in judecata. Ce se poate intampla? Voi fi chemat la Politie sau direct la proces cum e procedura? Va multumesc frumos! Astept raspuns! O seara buna !
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
aalin845, utilizator
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 10:14, 5 Septembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce copilarie, tatal dvs e neputincios, are handicap, sau de ce ați simțit nevoia sa ii dirijati viata?
In fine, de la a zica ca va da un judecata e cale lunga pana va da. Nu va rămâne decat sa așteptați, piate va face plângere la politie sau va da in judecata sau nu va face nimic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu vad nicio amenintare in mesaj

Ce copilarie, tatal dvs e neputincios, are handicap, sau de ce ați simțit nevoia sa ii dirijati viata?
In fine, de la a zica ca va da un judecata e cale lunga pana va da. Nu va rămâne decat sa așteptați, piate va face plângere la politie sau va da in judecata sau nu va face nimic.

Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2025
aalin845, utilizator
Poliția nu face nimic în situații foarte grave
Momentan la parchet nu se primesc plângeri pentru chemare în judecată( grevă termen nelimitat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună , am o fetiță de 6 luni , și fostul concubin mă tot ... Gabriela.andreea15 Gabriela.andreea15 Bună , am o fetiță de 6 luni , și fostul concubin mă tot amenință ca mi-o ia sau ca ma da in judecata , i-am zis sa ma dea ca sa facem toate demersurile ... (vezi toată discuția)
Divort, amenintari aura19731991 aura19731991 buna ziua.am actiunea de divort introdusa de o luna de zile.sotul meu a parasit domiciliul conjugal de mai multe luni,inca nu am oprimit nici o citatie de la ... (vezi toată discuția)
O mica gluma, politia pe drum kittykz kittykz Nu stiu daca titlul este relevant, dar sa va povestesc. Eu am 16 ani, am dormit la o prietena joi seara. Ei i-a venit minunata idee de a face farse cuiva, dar ... (vezi toată discuția)