avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumpărat un sejur în Grecia de la o agenție ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumpărat un sejur în Grecia de la o agenție ...

Bună ziua,
Am cumpărat un sejur în Grecia de la Prestige Tour care a contractat acest serviciu catre touroperatorul Cocktail Holidays și care este în incapacitate de plata acum si nu a achitat rezervarea făcută. Acesta a anunțat Prestige Tour sa-si anunțe clienții ca rezervarea este anulata și sa nu mai plece. Mentionez ca am incheiat o asigurare storno la cumpararea pachetului si la care asiguratorul mia raspuns ca polita nu acopera dauna produsa.de furnizorul serviciului. Prestige Tour nu vrea sa-mi returneze banii. Va rog sa-mi spuneti cum recuperez pierdera.
Mulțumesc!
Mihai Ovidiu
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:39, 5 Septembrie 2025
Greu. Prestige e un vânzător, iar de la ei puteți recupera doar comisionul. Studiați bine asigurarea, eventual cu ajutorul unui avocat, ca să vedeți dacă nu cumva asiguratorul a mințit (se întâmplă des). Ultima soluție e să vă înscrieți în masa credală a Cocktail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală înşelăciune agenţie turism MihaiPridie MihaiPridie Doresc să ştiu dacă aş putea depune o plângere penală împotriva unei agenţii de turism, care mi-a făcut o ofertă pentru un sejur, mi-a emis factură ... (vezi toată discuția)
Faliment agentie de turism bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, Am cumparat/achitat integral un pachet turistic pentru Martie 2018 printr-o agentie partenera Omnia Turism. In contract este specificat faptul ca ... (vezi toată discuția)
Insoventa, faliment StefanL61 StefanL61 Problema mea pe scurt: - in primavara am facut o rezervare, printr-o agentie de turism, pentru un sejur pe litoral intr-o tara vecina si am platit un ... (vezi toată discuția)