avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,dacă unul are pe cartea de muncă ( grupa) ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,dacă unul are pe cartea de muncă ( grupa) de ce ...

Bună ziua,dacă unul are pe cartea de muncă ( grupa) de ce casa de pensii cere și adeverința?( poate sa o facă și dacă da care este legea?.mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Silvy93 , utilizator 21:29, 5 Septembrie 2025
Nu am fost la Aedificia Carpați sa întreb de adeverință ( dar în funcție de anul în care s-a lucrat numai unii pot apela la ei ,dacă nu este o arhivă la Mihăilești de Giurgiu,unde contra cost îți eliberează într-o lună adeverința).Mie cineva de la birou mi-a zis ca fără adeverință s-ar putea ca ,Casa de pensii să nu accepte grupa și nebeneficiind de grupa nu poți ieși la pensie mai devreme???.Daca aveți nevoie de numele firmei care se ocupă o să-l dau pentru cine are nevoie.
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2025
Silvy93, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca in cartea de munca este trecuta perioada cand ... savcon savcon Buna ziua, daca in cartea de munca este trecuta perioada cand a lucrat in grupa II de munca , mai este necesara eliberarea unei adeverinte cu grupa de ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa a ii-a de munca Octav_M Octav_M Am lucrat in perioada 1984-1991 in grupa a II-a de munca, cu incadrarea de operator calculator, la Centrul de Calcul al unei intreprinderi cu specific de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru cei care se pensioneaza dupa data de 01.09.2024, ... aramisan2004@yahoo.com aramisan2004@yahoo.com Buna ziua, Pentru cei care se pensioneaza dupa data de 01.09.2024, cum se calculeaza punctajul lunar pentru perioada de dinainte de intrarea ... (vezi toată discuția)