avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , am si eu o intrebare legata de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , am si eu o intrebare legata de invatamintul superior ...

Buna ziua ,
am si eu o intrebare legata de invatamintul superior ,sper sa ma poata ajuta cineva .
Ma confrunt cu o situatie extrem de dificila si nu stiu cui sa ma adresez ,
Copilul meu a absolvit 5 ani de facultate la zi ,dintre care primii 3 ani au fost la buget ,iar urmatorii 2 la taxa , fara restante ,dor dupa anul 5 a avut o restanta in urma careia i s-a recomandat sa se reprofileze
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 5 Septembrie 2025
Care este nelamurirea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil andreea-nicoleta andreea-nicoleta Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de indemnizatia pentru cresterea copilului, pentru mamele studente.Mentionez ca sunt studenta in anul II, la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului stoicanel stoicanel Am o mare nelamurire si as vrea sa va faceti timp sa-mi raspundeti la o intebare.Eu am absolvit facultatea, dupa noua forma, si anume de trei ani, si la ... (vezi toată discuția)
Valorificarea anilor de facultate la acordarea pensiei Idefix Idefix Am urmat 5 ani cursurile de zi ale Facultatii de Fizica intre 1973 – 1978. Dupa primii 4 ani, fiindca am avut medii mari, am putut continua anul V de ... (vezi toată discuția)