avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, de unde se poate obține certificat ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, de unde se poate obține certificat constatator extins ...

Buna ziua, de unde se poate obține certificat constatator extins pentru asociație de proprietari?
Menționez că, online, de pe portalul ONRC, nu este posibil.
Face parte din lista de documente cerute la notariat pentru obținerea unei procure de împuternicire contabil.
Mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: Lidia Cristina G , utilizator 14:13, 6 Septembrie 2025
Va trebui sa mergeti la sediul ONRC si sa faceti cerere pentru obtinere certificat constataor extins. posibil, sa nu-l puteti primi pe loc.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta fostului angajator pentru neplata salariilor danielamoldovanu danielamoldovanu Buna ziua, Doresc sa deschid actiune in instanta fostului angajator pentru neplata salariilor si am inteles ca este posibil sa mi se solicite certificat ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru certificatul digital stanciuoana stanciuoana buna ziua pentru noul mod de a transmite decl. 112, adica on line cu semnatura electronica, iti trebuie un certificat digital.In cazul unui adminstrator la o ... (vezi toată discuția)