avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Am un copil încadrat în grad handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Am un copil încadrat în grad handicap accentuat, ...

Buna seara. Am un copil încadrat în grad handicap accentuat, grad 2, ce a fost internat la Techirghiol. După ce i-am făcut internarea cu un însoțitor medicul de acolo îmi spune că nu poate beneficia de însoțitor pt că nu este tutore legal sau daca plătește sa stea cu acesta. Din câte știu legea 448 ./2006 definește însoțitorul că fiind orice persoană care însoțește minorul cu handicap. Ce lege spune că trebuie să fie tutore?

Alte discuții în legătură

Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)
Acordare bilete de tratament persoane cu dizabilitati alexandrina46 alexandrina46 Buna ziua. Am ales astazi, sa ma adresez dvs.in speranta ca ma veti putea ajuta sa rezolv urmatoarea speta. Sunt pensionara cu ... (vezi toată discuția)
Insotitor pentru persoana cu parkinson SCHEI SCHEI BUNA ZIUA Ma numesc Iulian Ciovica si sunt in pensie de invaliditate gradul 2 cu handicap accentuat de 8 ani iar boala avanseaza astfel incit nu ma ... (vezi toată discuția)