avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna. Am făcut masterul 2 ani de zile, acuma 13 ani. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna. Am făcut masterul 2 ani de zile, acuma 13 ani. Nu m -am ...

Buna. Am făcut masterul 2 ani de zile, acuma 13 ani. Nu m -am prezentat la dizertatie . Oare mai am dreptul să mă prezint la dizertatie. Care sunt condițiile să prezint lucrarea, examenul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 7 Septembrie 2025
Luati legatura cu Fcaultatea unde l-ati urmat si vedeti ce va spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, in anul 2 de master P. Alina P. Alina Buna ziua! Am si eu o intrebare...Sunt in anul 2 la master, facultate de stat, cursuri de zi (termin in iulie 2010) si sunt insarcinata in 6 saptamani. Ca sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere jenip1 jenip1 Bună seara! Fiul meu de 25 ani ă terminat cursurile la zi - master- în iunie ă susținut dizertație . A primit pensia de intretinere si luna aceasta , ... (vezi toată discuția)