avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, Vă rog frumos să-mi spuneți dacă ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, Vă rog frumos să-mi spuneți dacă există un normativ ...

Bună ziua,
Vă rog frumos să-mi spuneți dacă există un normativ unde este prevăzută dimensiunea minimă a unei săli de grupa pentru grădiniță cu program prelungit și altele detalii/condițiile cu privire la amenajare (pătuțuri, geamuri - pot lipsi geamurile!?) care trebuie îndeplinite de o astfel de sală.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 7 Septembrie 2025
NORME DE IGIENĂ din 25 august 2020 din unitățile pentru ocrotirea, educarea, instruirea, odihna și recreerea copiilor și tinerilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz a duce copilul la scoala in conditii improprii mihai lupu mihai lupu Buna ziua, Copilul meu impreuna cu clasa lor au fost mutati intr-o sala de biblioteca la scoala unde stau foarte ingramaditi(culoarele intre banci au maxim ... (vezi toată discuția)
Informatii pop.ilona pop.ilona buna :) imi poate spune cineva unde pot gasi normele ue privind gradinitele cu program prelungit? as dori sa infiintez una dar nu prea am gasit informatii ... (vezi toată discuția)
Gradinita in fata casei mele CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua, Locuiesc la curte, pe o straduta linistita. Era linistita, pana cand in imobilul vecin s-a deschis o gradinita particulara. Este un zgomot ... (vezi toată discuția)