avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatal meu a fost prizonier la rusi(Cotul Donului). Am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatal meu a fost prizonier la rusi(Cotul Donului). Am dreptul ...

Tatal meu a fost prizonier la rusi(Cotul Donului). Am dreptul la bvreo indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:42, 8 Septembrie 2025
da, mergeti cu actele la casa de pensii, pentru pensie de urmas veteran de razboi
Nu este PENSIE de urmas veteran de razboi , este INDEMNIZATIE de urmas prizonier de razboi . Dar da , la Casa de Pensii se solicita .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas de veteran marinica71 marinica71 bunicul meu a participat la cel de al doilea razboi mondial decedand in 1985.unde ma pot adresa ca bunica mea sa beneficieze de pensie de urmas de veteran?stima (vezi toată discuția)