avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal meu a fost prizonier la rusi(Cotul Donului). Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal meu a fost prizonier la rusi(Cotul Donului). Am dreptul ...

Tatal meu a fost prizonier la rusi(Cotul Donului). Am dreptul la bvreo indemnizatie?

Alte discuții în legătură

Îndemnizație copil de prizonier de război mikest mikest Tatăl meu a fost concentrat, a luptat in al doilea război mondial a fost si prizonier la rusi. Am un Duplicat legalizat al Livretului Militar din anul 1948. ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am ca nepot al bunicului care a luptat pe front și ... lauriancului lauriancului Ce drepturi am ca nepot al bunicului care a luptat pe front și a fost prizonier la rusi?tatăl meu a decedat de 2 ani dar nu a cerut nimic în urma ... (vezi toată discuția)
De când se dau banii pentru urmasii prizonierilor de razboi,de ... Bibi29 Bibi29 De cind se da banii pentru urmasii prizonierilor de razboi,de cind sa inregistrat cererea la arhiva militara? Sau de cind a venit raspunsul de la ei adica dupa ... (vezi toată discuția)