avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai pot circula cu o mașină în cazul în care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai pot circula cu o mașină în cazul în care asigurarea ...

Mai pot circula cu o mașină ,în cazul în care asigurarea este pe numele meu,și bine inteles cu itp.valabil un an dar proprietarul a decedat?
Va mulțumesc!!
Este corect, la decesul asiguratului, asigurarea nu mai este valabilă. Teoretic ar trebui să încheiați RCA pe numele dv. de moștenitor sezinar. Dacă nu reușiți, e o problemă. RCAul tatălui era valabil pentru autoturism cât timp acesta era în viață.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu masina bunicului meu decedat, posibile probleme Carlos26 Carlos26 Salut,as avea o intrebare,bunicul meu a decedat acum c-am un an si eu am luat permisul abia anul asta. Si are o masina cu actele inregula (ITP,asigurare etc) ... (vezi toată discuția)
Cu ce condiții se poate folosi un autoturism după decesul proprietarului? MariusGheorghe MariusGheorghe Buna ziua, intrebarea mea este daca dupa decesul socrului, se poate folosi autoturismul care este inmatriculat pe numele lui,se poate face ITP, asigurare RCA, ... (vezi toată discuția)