În august 2024 am cumpărat un autoturism prin intermediul autovit.ro, de la un vânzător privat. Ulterior, verificând istoricul la RDW, am descoperit că anunțul conținea informații false: kilometraj mai mic decât cel real și prezentată ca fiind de la primul proprietar, deși nu era adevărat, și faptul că mașina a avut accidente, despre care nu am fost informat la cumpărare. În plus, mașina are un consum foarte mare de ulei.
Întrebarea mea este: merită să investesc timp și bani pentru a merge mai departe (plângere la poliție / acțiune în instanță) sau șansele reale de câștig sunt reduse?
Plangerea penala se poate depune in termen de 3 luni de la data de la care ați luat lal cunstinta despre înșelăciune. Ideea este ca fiind achiziționată de lano PF nu ati primit o garanție iar achizițiile de auto din târg se fac pe principiul văzut plăcut. Trebuia sa conveniti cu vanzatorul sa faceti o verificare intr un service autorizat înainte de achiziție. Consultați un avocat care va poate spune daca exista șanse sau nu de anulare a contractului de vc