avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, nu reusesc sa creez cont in reges online. Eu in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, nu reusesc sa creez cont in reges online. Eu in calitate ...

Buna, nu reusesc sa creez cont in reges online. Eu in calitate de imputernicit al companiei pt care lucrez, trebuie sa dau drepturi firmei de salarizare sa acceseze/completeze in numele nostru. Ce anume trebuie sa scrie in imputernicire astfel incat sa fie acceptata de ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:21, 9 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Imputernicirea notariala pentru solicitant trebuie sa contina in mod expres mentiunea de creare a contului de acces in REGES-ONLINE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru o firma la care am imputernicire ca prestator ... lavinia.turcanu lavinia.turcanu Buna ziua! Pentru o firma la care am imputernicire ca prestator de servicii (aprobata de ITM) cum pot lua acces in reges online? Am trimis documentele dar au ... (vezi toată discuția)
Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)