avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Firma in insolventa eu singurul angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Firma in insolventa eu singurul angajat -director economic-administratorul ...

Buna ziua Firma in insolventa eu singurul angajat -director economic-administratorul judiciar refuza sa faca demersurile necesare preluarii revisalului in acest caz nu mai pot face operatiuni in revisalu vechi,refuza si incetarea contractului meu.Intrebarea mea este daca pot sa depun demisia si sa-mi desfac contractul de munca mai ales ca mai am cateva luni si fac 70 ani si nu mai pot lucra .Mentionez ca de 2 ani nu am primit salariu desi sunt bani in cont si am solicitat aceasta Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 9 Septembrie 2025
Sesizati judecatorul sindic cu o petitie impotriva administratorului judicia.

Puteti sa va depuneti demisia , dar nu va puteti inceta c.i.m. decat daca aveti si aceasta atributie in fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz concret incetare c.i.m. nashu1111 nashu1111 In primul rand buna ziua si bine v-am gasit. De cateva saptamani ma lovesc tot mai mult si mai tare de nesimtirea unor angajatori: mi-am depus cererea de ... (vezi toată discuția)
Ajutor -insolventa pa03 pa03 Firma e in stare de insolventa ,a primit instiintarea acum 6 luni.Deja 1 angajat a fost dat in somaj,altul urmeaza sa fie dat.Directorul firmei va deschide o ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta anularea deciziei de concediere antondavid52@gmail.com antondavid52@gmail.com am fost concediat in mod ilegal . Am deschis actiune in instanta impotriva deciziei de concediere si instanta a pronuntat decizia de reintegrare a mea in locul ... (vezi toată discuția)