avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O institutie publica primeste instiintare pt executare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O institutie publica primeste instiintare pt executare silita ...

O institutie publica primeste instiintare pt executare silita ( plata unor facturi catre un agent economic) de la B.E.J. are obligatia, acesta din urma, sa emita FF electronica? Sau plata se face in baza adresei transmise?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:56, 9 Septembrie 2025
Cum sa faca executorul factura ??? ca nu vinde nimic . Cata vreme acel agent economic creditor v-a emis facturile cu pricina , nu se mai emit altele … Plata se face , desigur , in baza adresei de la BEJ .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încuviințarea executării silite, părțile palaceathena palaceathena Am contestat sumele nelegale la care am fost obligată de Asoc. Am câștigat în fața instanței de apel. Mi-a fost respinsă oferta de plată în fața ... (vezi toată discuția)
Popriri succesive anna2000 anna2000 am primit doua popriri pentru sumele pe care le datorez unui furnizor. la momentul de fata soldul este zero, dar urmeaza sa emita o ultima factura, contractul ... (vezi toată discuția)
Executare silita creante telefonie mobila neacsur neacsur Buna ziua in primul rand. Nu stiu daca sunt prima persoana care cere un sfat in aceasta siutuatie insa nu am gasit un topic similar din care sa ma pot ... (vezi toată discuția)