Bună ziua!
Intapin o problema,pe care nu știu cum sa o rezolv...ieri un jurul orei 11:00 doi angajați ai Distribuție Oltenia m-au înlocuit conturul pentru verificare precizez ca,conturul se afla în strada iar când eu am ajung acasă cei doi deja desfacerea sigiliu pentru a-l schimba la întreba ma cu ce sa întâmplat acestea au răspuns ca nu avea afișări și trebuie trimis la verificat.
Acum eu am o întrebare:e normal sa desfacă sigiliul fără ca eu sa fiu de fata?
Plus de alta de unde știu eu ca asa era fără afisaj,cu o menționate cel ce la schimbat are conflicte mai vechi cu soț
Tare mi-e frica sa nu care cumva sa ii fi făcut ceva pan nu al trimite la verificat
S-au prezentat la mine cu masina personala cu cu mâine de lucru și deja erau echipați pentru al schimba
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cyan are perfecta dreptate , contorul este proprietatea societatii de distributie si il pot schimba cand li se nazare : sa puna altele mai noi , sa puna altele cu afisaj electronic , sa puna altele cu citire la distanta , etc. Dar si sa schimbe un contor care , la citire , a prezentat anomalii . In cazul de fata - din ce inteleg - era cu afisaj electronic si nu mai afisa nimic pe ecran . Era normal sa fie schimbat . Intr-adevar , se lasa proprietarului ( in usa , in cutia postala ) un document care atesta schimbarea si indexul la demontare . Doar ca aici nu era vizibil nici un index . Nu e absolut deloc obligatoriu sa fie anuntat proprietarul . Chiar daca nu afisa indexul , consumul este inregistrat de contor si luat in condiderare , dupa verificarea PRAM , in vederea facturarii .