avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doi angajați ai Distribuție Oltenia m-au înlocuit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doi angajați ai Distribuție Oltenia m-au înlocuit contorul ...

Bună ziua!
Intapin o problema,pe care nu știu cum sa o rezolv...ieri un jurul orei 11:00 doi angajați ai Distribuție Oltenia m-au înlocuit conturul pentru verificare precizez ca,conturul se afla în strada iar când eu am ajung acasă cei doi deja desfacerea sigiliu pentru a-l schimba la întreba ma cu ce sa întâmplat acestea au răspuns ca nu avea afișări și trebuie trimis la verificat.
Acum eu am o întrebare:e normal sa desfacă sigiliul fără ca eu sa fiu de fata?
Plus de alta de unde știu eu ca asa era fără afisaj,cu o menționate cel ce la schimbat are conflicte mai vechi cu soț
Tare mi-e frica sa nu care cumva sa ii fi făcut ceva pan nu al trimite la verificat
S-au prezentat la mine cu masina personala cu cu mâine de lucru și deja erau echipați pentru al schimba

Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 19:18, 10 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cyan are perfecta dreptate , contorul este proprietatea societatii de distributie si il pot schimba cand li se nazare : sa puna altele mai noi , sa puna altele cu afisaj electronic , sa puna altele cu citire la distanta , etc. Dar si sa schimbe un contor care , la citire , a prezentat anomalii . In cazul de fata - din ce inteleg - era cu afisaj electronic si nu mai afisa nimic pe ecran . Era normal sa fie schimbat . Intr-adevar , se lasa proprietarului ( in usa , in cutia postala ) un document care atesta schimbarea si indexul la demontare . Doar ca aici nu era vizibil nici un index . Nu e absolut deloc obligatoriu sa fie anuntat proprietarul . Chiar daca nu afisa indexul , consumul este inregistrat de contor si luat in condiderare , dupa verificarea PRAM , in vederea facturarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am și eu o intrebare.acum aproape 2 ani au fost schimbate ... Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum aproape 2 ani au fost schimbate contoarele de apa rece și calda. cu unele inteligente.Contractul sa făcut între ... (vezi toată discuția)
Renovare si apometre akadea akadea buna ziua, se da situatia urmatoare un locatar incepe renovarea apartamentului. in cursul renovarii, da jos apometrele si renoveaza mai departe. cand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. contorul de apa nu arata o cifra exacta pe pozitia ... liana_t liana_t Buna ziua. Contorul de apa nu arata o cifra exacta pe pozitia zecilor de mii, miilor si a sutelor, adica rotita este intre doua cifre. La mii este intre 0 si ... (vezi toată discuția)