avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ,dacă eu am câștigat custodia fetitei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ,dacă eu am câștigat custodia fetitei în tribunal, ...

Bună ziua ,dacă eu am câștigat custodia fetitei în tribunal, soț vine și face apel ca nu vrea sa plătească, credeți ca voi pierde copilul?
Cel mai recent răspuns: herminast , utilizator 10:11, 10 Septembrie 2025
În niciun caz. Dar dacă respectați programul de vizitare și dreptul lui de a avea o relație cu copila, totul o să fie bine, mai ales pentru ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai poate redeschide dosarul? Mirela Gabriela Mirela Gabriela Buna seara! Am o intrebare,poate ma puteti ajuta.Sotul meu este in proces cu fosta sotie pentru a castiga cusodia fetitei lor.A facut apel,dar nu se poate ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor tata oanapdv oanapdv Sotul meu a aflat in urma cu un an si jumatate ca are o fetita ( la nasterea copilului). Cum mama fetitei nu a fost de acord cu efectuarea unui test ADN iar ei ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele nu se ocupă de fată Radu Anca Radu Anca Bună ziua. Am o fetiță de 1 an și jumătate cu un individ. Acesta nea părăsit când fetita avea doar 3 luni. În această perioadă el a cautat sa vadă ... (vezi toată discuția)