avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Tatal meu a decedat si vreau sa inchid ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Tatal meu a decedat si vreau sa inchid contul bancar ...

Buna ziua! Tatal meu a decedat si vreau sa inchid contul bancar iar banca imi cere sa fac succesiunea. Tata e propietarul casei si acum mosteritor este mama si eu, vreau sa inchid doar contul ,cardul l-am inchis. nu se poate face lanotar o declaratie sau ceva c certificatul de deces sa pot inchide contul. Succesiunea nu vreau sa o facem acum si nici nu vreau sa dau bani pt comisionul de administrare. Multumesc!

Alte discuții în legătură

O banca a schimbat titularul unui depozit bancar.ce pot face? cristinav2011 cristinav2011 Buna ziua! Tatal meu a decedat in luna noiembrie.Dansul avea un depozit bancar iar mama era trecuta la clauza.Astazi a fost termenul scadent al contului iar ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)
Banca cere restituirea banilor retrași din contul tatălui decedat ... anatab anatab Banca cere restituirea banilor retrași din contul tatălui decedat Bună ziua. Recurg iar la ajutorul dvs. Tata a decedat în data de 17 martie. Banii de ... (vezi toată discuția)