avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am intampinat o problema in noul REGES ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am intampinat o problema in noul REGES ONLINE. Am ...

Buna ziua. Am intampinat o problema in noul REGES ONLINE. Am fost desemnata de reprezentantul legal sa operez in Reges salariat cu drept de delegare. Eu la randul meu am incercat sa deleg alti 2 angajait ai firmei: un slariat cu contract individual de munca si alt salariat cu contract de management. In ambele situatii am primit mesaj ca nu s-au putut realiza delegarile deoarece nu au fost gasite persoanele cu CNP - urile . Am verificat de 3 ori contracetele or, cu toate datele, apar ca si contracte active in REGES si nu imi dau seama unde este problema, daca eu gresesc ceva sau sistemul are probleme . Va rog frumos daca v-ati confruntat cu aceeasi problema, sau daca stiti solutia, sa ma ajutati. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 11 Septembrie 2025
Trebuie sa-si creeze cont ca salariat/persoana fizica.

Și legat de tichetele de masa, acestea trebuie trecute în reges? Și dacă da unde ?

Parerile sunt impartite ..in situatia in care se inrregistreaza : Adăugarea unui Spor, Indemnizație sau Alt Adaos Salarial
Se selectează butonul „Adaugă spor/indemnizație/alt adaos salarial”.
Se completează următoarele câmpuri:
Tip – se selectează din lista derulantă un tip de spor/indemnizație:
- Spor predefinit din nomenclatorul de sporuri.
- personalizat definit de angajator.
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am intampinat o problema in noul reges online. am ... cristina_huszarr cristina_huszarr Buna ziua. Am intampinat o problema in noul REGES ONLINE. Am fost desemnata de reprezentantul legal sa operez in Reges salariat cu drept de delegare. Eu la ... (vezi toată discuția)
Suspendare pentru incapacitate temporara de munca in reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, La operarea unui certificat de concediu medical am intampinat urmatoarea eroare: perioda concediului medical 11.08-22.08, iar mesajul din Reges ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)