avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am un salariat care lucreaza de luni pana vineri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am un salariat care lucreaza de luni pana vineri ...

Buna ziua,
Daca am un salariat care lucreaza de luni pana vineri de la 8 la 16 si sambata o data la 2 saptamini de la 9 la 14 si primeste liber platit in ziua de luni imediat(se respecta liberul legal de 48ore, duminica si luni), cum inregistrez in reges online ca timp de lucru?inegal?si specific aceste detalii la mentiuni?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 12 Septembrie 2025
Da, se respecta liberul legal de 48 ore...eu as merge pe varianta 8 ore/zi, cu repartizarea respectiva.
Si eu ma gandeam sa merg pe timp de lucru inegal si sa scriu la mentiuni acest inerval cu zile si ore cum lucreaza.
Inegal inseamna cu totul altceva.
nu mai inteleg.in cazul meu ca lucreaza si de luni pana si vineri si sambata atunci unde il incadrez ca ''repartizare timp munca"=fix,inegal,individualizat.??
fix..daca cititi Codul Muncii veti intelege ce inseamna celelalte tipuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre ore in cim nicdavi nicdavi Legat de nr de ore lucrate de bucatari, care sunt 3: ei lucreaza 2 zile cu 2 zile libere, 10 ore/zi si nu depasesc cele 40 de ore /saptamana.Cum se trece in ... (vezi toată discuția)
Program part time următorul program l-v : 17-20 și sâmbăta: ... LaurLucreția LaurLucreția Program part time Următorul program L-V : 17-20 și sâmbăta: 9-14 cu duminica liberă respectă normele actuale? (vezi toată discuția)
Ore suplimentare - munca in ture Ada30teo Ada30teo Daca am salariati care lucreaza in ture 1 saptamana 6 h/zi de luni pana vineri si Sambata+Duminica 10h/zi, iar in saptamana urmatoare lucreaza doar de luni ... (vezi toată discuția)