avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor Tichetele de masa. Dvs sustineti ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor Tichetele de masa. Dvs sustineti inregistrarea acestora ...

Referitor Tichetele de masa.
Dvs sustineti inregistrarea acestora in Reges, dar in cadrul acestuia nu exista nimic specificat cu privire la tichetele de masa. Legat de adaosurile salariale este specificat decat Indemnizatia de hrana in suma fixa sau procentuala. Unde ar trebui inregistrate?. Multumesc!.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 11 Septembrie 2025
Parerile sunt impartite cu inregistreaza lor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am intampinat o problema in noul reges online. am ... cristina_huszarr cristina_huszarr Buna ziua. Am intampinat o problema in noul REGES ONLINE. Am fost desemnata de reprezentantul legal sa operez in Reges salariat cu drept de delegare. Eu la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin catre dvs. cu urmatoarea intrebare, si anume trebuie ... autobrand autobrand Buna ziua, Vin catre dvs. cu urmatoarea intrebare, si anume trebuie sa inregistrez in Revisal tichetele de masa si comisioanele din vanzari (sunt variabile, ... (vezi toată discuția)
Venituri luate in calcul pentru stabilirea pensiei de intretinere minor Viorel46 Viorel46 Buna seara,va rog frumos sa-mi spuneti daca veniturile obtinute din inchirierea bunurilor imobile se iau in calcul la stabilirea pensiei de intretinere minor? ... (vezi toată discuția)