avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot cere recalcularea la pensia alimentara dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot cere recalcularea la pensia alimentara dacă ...

Bună seara , pot cere recalcularea la pensia alimentara dacă mi sa u micșorat veniturile ? Doar în instanta ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:32, 12 Septembrie 2025
Puteți cere în instanță asta.
Da, numai in instanta, asta daca nu exista intelegere scrisa cu parintele rezident

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara , pat cere recalcularea la pensia alimentara dacă ... Ionut bulboana Ionut bulboana Bună seara , pot cere recalcularea la pensia alimentara dacă mi sa u micșorat veniturile ? Doar în instanta ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor laurita_m laurita_m Buna, am si eu o nelamurire.. am divortat de sotul meu anul trecut, avem impreuna un copil de 6 ani iar in prezent fostul sot imi plateste pensie alimentara. ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara in cazul reducerlor salariale vadwiser vadwiser Buna zua, În contextul epidemiei, se tot discută de reducerea procentuală considerabilă a salariilor bugetarilor. Eu ca și mulți alții sunt în ... (vezi toată discuția)