avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am depus buletinul meu si al mamei pt flotant si am o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am depus buletinul meu si al mamei pt flotant si am o ...

Buna eu am depus buletinu meu si al mamei pt flotant si am o întrebare la posta nu imi da bănuți cu copia buletinului pana ma duc după buletin ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:25, 12 Septembrie 2025
Nu este valabilă copia pentru legitimare.
Doar buletinul original este acceptat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot conduce cu copie după buletin ? AnNemic AnNemic Bună ziua , astăzi am făcut cerere pentru viza de flotant , și mi s-a reținut buletinul pentru 12-14 zile . Pot conduce un autovehicul cu o copie după ... (vezi toată discuția)
Viza flotant bogdy29 bogdy29 Buna ziua! Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)