avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o indrumare cum as ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o indrumare cum as putea sa ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o indrumare cum as putea sa rezolv din punct de vedere legislativ situatia urmatoare: pe capota masinii a cazut manerul metalic de la geamul cladirii langa care am parcat si a produs daune pe capota. Cladirea este inchiriata si in momentul de fata sunt plimbata mai mult de 1 luna de zile, de la chirias la proprietar, pentru ca nu isi asuma nimeni prejudiciul, Cum as putea sa procedez pentru reparatii, cine este responsabil intre cei 2?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Tablă căzută pe mașină de pe bloc anl Stanciut Stanciut Daca de pe un bloc ANL mia cazut o tabla pe capota masini personale care se afla in parcarea platita la primarie,cine imi mva repara capota la masina si in ce ... (vezi toată discuția)
Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile ... Vl@dut Vl@dut Dacă un copac din curte a căzut din cauza furtunii peste mașinile vecinului avariindu-le,pot fi obligat la plata dacă vecinului are casco pe mașini (vezi toată discuția)
Recuperare daune auto copac cazut danielstefan392 danielstefan392 Recuperare daune auto copac căzut. In cursul zilei de ieri 17.07 in jurul orei 18.00 la plecarea din parc casa albă sectorul 1 mi-a căzut un copac pe ... (vezi toată discuția)