avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decizie ISJ dupa comasare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decizie ISJ dupa comasare

Bună ziua! Mă numesc Iordache Simona și sunt prof.pentru educație timpurie. De la 1 septembrie gradinita în care lucrez si-a pierdut personalitatea juridica si am fost comasați cu o Scoala gimnaziala. în Decizia pe care am primit-o de la ISJ nu apare nicăieri stipulat că gradinita a devenit structura a scolii, ci este mentionata doar scoala ca personalitate juridica. Este corect acest lucru?
De acord cu colegul, nu văd relevanța. Din legi reiese reorganizarea, este o chestiune de formulare și atât.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titulatura pe post in invatamant geta123 geta123 Sunt titulara pe Scoala Gimnaziala prin pretransfer de la Scoala Primara (structura a scolii gimnaziale) din anul 2006. Am functionat pe postul de la scoala ... (vezi toată discuția)
Compensatiile tranzitorii doamnainnegru doamnainnegru Buna ziua ! Daca cineva poate sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari ii multumesc foarte mult . Sunt cadru didactic titular intr-o unitate de invatamant din ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)