avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl copilul este plecat în tara, cu mine a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl copilul este plecat în tara, cu mine a încetat ...

Buna seara
Tatăl copilul este plecat în tara ,cu mine a încetat să mai comunice în privința copilului motivele și le cunoștea el.
Situația mea este următoare ,copilul face fotbal de 5 ani la un club din București și li sa pus o condiție la meciuri sa prezinte pașaport sau bilentin ,eu nu pot schimba pașaportul copilului din cauza la tata care nu imi face procura și nici nu am cum sa vorbesc cu el ,copilul ia transmis că are nevoie și a spus că este plecat din tara . Rog o soluționare trebuie sa existe ,nu doresc să părăsesc țara sau altceva este strict de activitatea sportivă a copilului.
Da sunt divorța de aproape 10 ani ,copilul are domiciliul la mine prin hotărâre , dar avem program de vizita și vacante stabilit după divorț .

Cornel Vasile a scris:

Sunteti despartita de tatal copilului ? Aveti hotarare judecatoreasca de incredintare a lui ?

Nu îi puteți face CI?
Nu înțeleg pentru ce este impusă această condiție, pașaportul unui cetățean român cu domiciliul în România nu este util pe teritoriul tării. Dacă este nevoie pentru deplasări, atunci este vorba despre ieșit din țeră. Așa încât întâi lămuriți-vă pentru ce vă este necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.in ce condiții pot pleca intr o alta tara cu un ... Ana ionela Ana ionela Bună seara.In ce condiții pot pleca intr o alta tara cu un copil minor,fiind divortata am hotărârea de divort in care copilul imi este încredințat? Vă ... (vezi toată discuția)
Acte personale - pașaport pentru minor care locuiește în străinătate Loryley Loryley Buna seara. Am si eu o întrebare. Locuiesc în Austria, am avut o relație cu cineva din care rezultă si un copil . Tatăl copilului a plecat în Germania. ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa plec cu copilul din tara? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Vreau sa inscriu copilul meu de 12ani la un club sportiv de lupte libere.Dar clubul respectiv duce copiii in cantonament in alte tari de mai multe ori pe an.Eu ... (vezi toată discuția)